Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

OnlySpin’e yeni başladım, birkaç sorum var 🙋‍♂️

VolkanTR

New member
Selamlar,
Dün OnlySpin’e katıldım ve biraz kurcaladım ama bazı şeyleri tam çözemedim. Burada deneyimli arkadaşlar vardır diye sormak istedim.

Özellikle:
  • Başlangıçta hangi oyunları denemek daha mantıklı?
  • Bonusları hemen kullanmak mı daha iyi yoksa beklemek mi gerekiyor?
  • Bir de bazı oyunlarda kayıp serisi yaşadım, bu normal mi yoksa ben mi yanlış oynuyorum? 😅
Genel olarak önerilere açığım. Yeni başlayan biri olarak nelere dikkat etmeliyim?
Şimdiden teşekkürler 🙏

kanka hoş geldin öncelikle 😄 ben de çok eski sayılmam ama az çok çözüyosun zamanla
başta öyle her şeye atlama derim ben 2 3 tane oyuna gir takıl biraz mantığını çöz sonra zaten hangisi sana daha uygun anlıyosun 👍
bonus işinde de herkes farklı diyo ama ben direkt kullanıp denemekten yanayım bekleyince bi olayı değişmiyo gibi geldi bana 🤷‍♂️
kayıp serisi olayı da çok normal ya onu yaşayan çok var ben de ilk zamanlar baya denk geldim hatta moral bozuyo biraz 😅 ama tamamen senlik bi durum değil yani
kısaca acele etme sabırlı oyna bi de kafayla gir çok kaptırma kendini gerisi zaten geliyo zamanla 👍

kanka yeniysen sakin gir her şeye atlama 😄 2 3 oyuna bak önce bonusu da bekletme bence direkt dene kayıp serisi normal moral bozma 👍
ben de ilk başta aynıydım ya 😂 anlamıyosun başta ama sonra açılıyo bonusu kullan gitsin çok düşünme kayıp işi de herkeste var

Geri