Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

onlyspin de uzun süre oynayınca kazanç ihtimali artıyo mu

TolgaLive

New member
bazıları uzun süre kalınca daha iyi sonuç aldığını söylüyo onlyspin de 🤔 ama bana bazen tam tersi gibi geliyo siz uzun oynayınca daha mı iyi gidiyo yoksa kısa kısa mı daha mantıklı

bence çok değişken ya onlyspin de uzun oynayınca bazen açılıyo bazen de tam tersi gidiyo açıkçası ben ikisini de denedim ama net bi şey söylemek zor biraz o anki akışa bağlı gibi geliyor bana random

kanka ben uzun oynayınca daha çok şans yakaladım gibi hissettim onlyspin de ama her zaman değil tabi bazen kısa gir çık daha iyi sonuç verdiği de oldu o yüzden kesin kural yok bence smile

ben de senin gibi düşündüm 🤔 onlyspin de uzun kalınca artar dediler ama bazen daha kötüye gitti bende o yüzden artık çok uzatmıyorum dengeli gidiyorum random

bence olay sürede değil ya onlyspin de ne zaman ne olacağı belli olmuyo uzun da oynasan kısa da oynasan denk gelirse geliyo o yüzden çok kasmıyorum ben smile

ben biraz uzun oynamadan yanayım açıkçası onlyspin de bi noktadan sonra açılıyo gibi hissediyorum ama tabi bu her zaman olmuyo o yüzden çok da garantisi yok random

Geri