Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

onlyspin de şansın döndüğünü nasıl anlıyosunuz

PixelUstasi

New member
bazen bi noktada değişiyo gibi hissediyorum onlyspin de 😄 siz şansın döndüğünü anlayabiliyo musunuz

bence hissediyosun ya onlyspin de bi anda akış değişiyo gibi oluyo o noktayı fark edince devam ediyorum -_-

kanka tam net anlaşılmıyo ama bi yerden sonra değiştiğini hissediyosun onlyspin de o an biraz daha dikkatli oynuyorum :D

ben de senin gibi düşünüyorum onlyspin de bazen bi kırılma anı oluyo gibi geliyo ama kesin değil tabii -_-

çok net bi işareti yok bence onlyspin de ama iyi gitmeye başlayınca anlıyosun zaten :D

hissetmekle alakalı biraz onlyspin de bi anda daha iyi gelmeye başlıyo o zaman devam ediyorum -_-

Geri