Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

onlyspin de kazanç gelince insanın gözü dönüyo mu sizde de öyle mi

Strateji34

New member
bende şöyle bi durum oluyo onlyspin de biraz kazanınca durmak zorlaşıyo resmen devam edesim geliyo 😅 sonra bazen keşke bıraksaydım diyorum sizde de oluyo mu yoksa daha kontrollü mü gidiyosunuz

oluyo ya normal bence onlyspin de kazanınca insanın devam edesı geliyo ama zamanla kontrol etmeyi öğreniyosun

aynı durum bende de var onlyspin de iyi gidince bırakmak zor geliyo ama sonradan biraz daha dengeli oynamaya başladım

kanka bu işin doğası gibi onlyspin de kazanç görünce insan devam etmek istiyo ama sınır koyunca daha iyi oluyo

ben de başta öyleydim onlyspin de sonra kendime bi limit koydum daha rahat ettim açıkçası

olması normal bence onlyspin de önemli olan tamamen kaptırmamak biraz kontrollü gidince daha keyifli oluyo

Geri