Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

onlyspin de kayıptan sonra devam edilmeli mi

SakinOyuncu

New member
kötü gidince bırakmak mı lazım yoksa devam mı edilmeli onlyspin de 😅 siz genelde ne yapıyosunuz böyle durumda

ben genelde biraz ara veriyorum ya onlyspin de kötü gidince üstüne gitmek pek iyi olmuyo sonra daha rahat dönüyosun -_-

kanka bazen devam ediyorum bazen bırakıyorum duruma göre değişiyo onlyspin de ama çok zorlamamaya çalışıyorum :D

ben direkt çıkıyorum genelde onlyspin de kötü gidince çünkü üstüne gidince daha kötü oluyo gibi geliyo bana -_-

duruma bağlı ya onlyspin de bazen devam edince toparlıyo bazen de daha batıyo o yüzden dikkat etmek lazım :D

çok kaptırmadan devam etmek lazım bence onlyspin de tamamen bırakmak da değil ama kontrollü gitmek daha iyi oluyo -_-

Geri