Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

onlyspin de kaybettikten sonra toparlamak mümkün mü gerçekten

TeknoYigit

New member
bi ara üst üste kötü gitti onlyspin de moral baya düştü açıkçası ama sonra toparlayan olur mu merak ediyorum 😄 kayıptan sonra geri dönen var mı siz nasıl başa çıkıyosunuz

oluyor kanka ben yaşadım onu onlyspin de bi dönem kötü gitti sonra toparladı kendini tamamen bitmiş gibi düşünmemek lazım

bence mümkün ya onlyspin de iniş çıkış çok normal ben de kayıptan sonra geri yakaladım bi kaç kere

moral bozuyo ama geçici genelde onlyspin de bi süre sonra dengeye giriyo tekrar

ben de aynı durumdan geçtim onlyspin de ama sabredince toparladığını gördüm o yüzden hemen bırakmamak lazım

olur ya neden olmasın onlyspin de kötü giden zamanlar oluyor ama sonra toparlayan çok kişi var ben de dahil

Geri