Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

onlyspin de ilk başta zorlanmak normal mi

GokhanPlay

New member
ilk girdiğimde onlyspin bana biraz karışık geldi açıkçası 😅 sonradan açılır mı yoksa baştan anlamak mı lazım siz nasıl alıştınız merak ettim

çok normal ya 😄 onlyspin de başta herkes zorlanıyo biraz kurcaladıkça açılıyo merak etme 👍

bende de aynısı oldu 😅 onlyspin ilk girişte karışık ama sonra mantık oturuyo gayet rahat geliyo 🙌

hiç kasma kanka 😎 onlyspin de zamanla alışıyosun zaten ilk günler hep öyle geçiyo

aynı süreçten geçtik 😂 onlyspin başta zor ama çözünce baya keyifli hale geliyo 🔥

normal bro 🤝 onlyspin de deneyim kazandıkça daha akıcı oluyo her şey sonradan rahatlıyosun 🚀

Geri