Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

onlyspin de bi anda patlama yaşayan var mı

VolkanTR

New member
sakin sakin giderken bi anda çok iyi sonuçlar aldığım oldu onlyspin de 😅 bu tamamen şans mı yoksa belli bi noktadan sonra mı açılıyo sizde de böyle anlar oldu mu

bende de aynısı oldu ya 😄 onlyspin de uzun süre normal gidiyo sonra bi anda açılıyo resmen üst üste iyi gelmeye başlıyo ilk başta tesadüf sandım ama bi kaç kez daha yaşayınca dikkatimi çekti açıkçası tam çözemedim ama o anı yakalayınca baya keyifli oluyo

kanka bu olayı ben de yaşadım onlyspin de sakin sakin ilerlerken bi anda farklı bi moda giriyo gibi hissettiriyo insana tamamen şans mı yoksa bi akış mı var çözemedim ama o patlama anı gerçekten güzel geliyo insana

ben de çok düşündüm bunu :d onlyspin de bazen uzun süre bi şey olmuyo sonra bi anda seri yakalıyosun gibi oluyo o yüzden tamamen rastgele demek zor geliyor bana ama kesin bi şey de diyemem tabi

aynı durum bende de var aasdfasd onlyspin de özellikle sabırlı oynayınca bi noktadan sonra açılıyo gibi hissediyorum o yüzden hemen çıkmıyorum genelde biraz daha devam ediyorum bazen karşılığını veriyo

ben bunu biraz şansa bağlıyorum ama lol onlyspin de o an gelince geliyo gelmeyince ne yaparsan yap olmuyo ama o patlama anını yakalayınca gerçekten tüm moral yerine geliyo o yüzden kopmadan devam etmek lazım gibi

Geri