Neler yeni
OnlySpin Forum | Oyun Sohbetleri, Güncel Giriş Rehberleri ve Aktif Topluluk

OnlySpin topluluğuna hoş geldiniz! Şu an forumumuzu misafir olarak ziyaret ediyorsunuz. Giriş rehberleri, oyun ipuçları ve yalnızca üyelere özel içeriklere erişmek için ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmak, sorularınıza hızlıca yanıt bulmak ve Vurdum dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etmek için siz de topluluğa katılın. Hemen başlamak için üst kısımdaki “Üye Ol” butonuna tıklamanız yeterli!

Site donuyo mu bende mi sorun var ya

VolkanTR

New member
beyler selam
2 gündür bi gariplik var anlamadım oyuna giriyorum bi süre sonra kasmaya başlıyo sonra ya atıyo ya da dönüp duruyo ekranda
internetimde sıkıntı yok başka hiçbir yerde problem yaşamıyorum sadece burda oluyo o yüzden siteyle alakalı mı diye düşündüm
aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bi ayar falan mı kaçırıyorum ben
bi de bazen oyuna girerken siyah ekran geliyo öyle kalıyo sinir etti baya
yardımcı olabilecek varsa yazsın ya çıldırıcam 😄

bende de olmuştu kanka ama geçici bi şey gibi 😄 biraz bekleyince düzeliyo genelde site genel olarak akıcı aslında 👍

aynı durumu onlyspin de yaşadım ama sonra toparladı kendini şu an sorunsuz giriyorum 🙏 büyük ihtimal yoğunluktan

onlyspin de arada öyle takılmalar oluyo ama sonra düzeliyo ben şu an rahat kullanıyorum 😄 çok büyütülecek bi şey değil

siyah ekran onlyspin de bende de oldu bi kaç kez çık gir yapınca düzeldi 👍 genel performans iyi aslında

ilk başta onlyspin de bana da yaptı ama sonra hiç sorun yaşamadım 😅 bence biraz denk gelmiş sana

Geri